Velkommen til fotobloggen på Darth Vidar Foto.Her vil jeg legge ut et vidt spekter av fotorelaterte saker.

Bloggen vil spenne fra fototekniske artikler, via tips og triks i redigeringsarbeidet og ikke minst fotoprosjekter jeg holder på med.

Håper du finner bloggen interessant. Send meg gjerne en mail via "Kontakt"-linken dersom du har spørsmål.

Jeg bestilte visittkort med logoen til Darth Vidar Foto på for et par uker siden hos Vistaprint. Kortene kom som avtalt, og nå har jeg endelig noe å presentere meg med.Det er veldig hendig å trekke frem et visittkort når man prater med noen om hobbyen sin. Ikke minst virker det mer "profesjonelt" om man ønsker å ta bilde av noe/ noen dersom man kan "legitimere" seg med et visittkort. Min erfaring er at det er en utfordring å be om lov til å ta bilder av fremmede personer. Det er også lett for at vedkommende gir tommel ned, og lurer på hva man skal med bildet, osv.Forhåpentligvis vil det føles lettere å spørre om lov dersom noe interessant dukker opp. Og - ikke minst, sjansen for å få et ja stiger forhåpentligvis også.

Visittkort Darth Vidar Foto

Powered by SmugMug Owner Log In